Derneğimizin European Federation of Allergy and Airways Diseases Patients Associatıons (EFA) üyeliği kabul edildi.

14 Nisan 2022

Değerli KOAH Hastaları Derneği üyeleri,

KOAH Hastaları Derneği European Federation of Allergy and Airways Diseases Patients' Associatıons (EFA) tam üyeliğine kabul edildi. EFA, merkezi Brüksel’de bulunan bağımsız, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. EFA alerji, astım ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı hasta derneklerinden oluşan bir Avrupa ittifakıdır. 1991 yılında İsveç'in Stockholm şehrinde kurulan EFA'nın şu anda 24 Avrupa ülkesinde 38 üyesi bulunmaktadır. Mayıs ayı içinde İzlanda’da yapılacak olan EFA genel kuruluna yönetim kurulu üyemiz ve TED Üniversitesi Uluslararası Ofis Şefi Yiğit Koçer ülkemizin ve derneğimizin temsilcisi olarak katılacak.

Hasta derneğimize sağladığı destekler ile her zaman yanımızda olan uzmanlık derneğimiz Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD)’a sonsuz teşekkürler ediyoruz.

KOAH Hastaları Derneği Yönetim Kurulu