Basında Biz

Tüm Liste
KOAH’ta balon tedavisi ‘balon’ çıktı. Prof.Dr. Mecit Süerdem röportajı
2023 Dünya KOAH Günü Basın Bildirisi
Elektrik zammı KOAH hastalarını da vurdu
Solunum Yetmezliği Hastalarının 'Cihaz Yapılandırması' Talebi
Elektrik zammı KOAH hastalarını da vurdu! Günde 14 saat solunum cihazına bağlanmak zorundalar!
Solunum yetmezliği hastaları elektrik faturalarında yapılandırma istiyor: "250 lira gelen faturam 550 lira oldu"
Solunum yetmezliği hastalarının 'cihaz yapılandırması' talebi
Elektrik zammı KOAH hastalarını vurdu; 'faturam 250 lira geliyordu, 500 liraya çıktı'
Solunum yetmezliği hastalarının 'cihaz yapılandırması' talebi
Elektrik faturaları onları fena vurdu! ‘Nefes alamıyorum’
Nefesleri Elektriğe Bağlı - FOX TV
KOAH Ölüm Nedenlerinde 3. Sırada
KOAH gelişiminde 'biyoyakıt dumanı' tehlikesi
Altmışına merdiven dayayan yüzücü başarıya doymuyor
Başarılı yüzücünün Kuzey Kanalı'nı geçme sevinci
Kuzey Kanalı'nı yüzerek geçen en yaşlı erkek yüzücü ünvanını aldı
‘Kuzey’in delikanlısı!
KOAH’ta farkındalık yaratmak için kulaç attı
KOAH da Farkındalık Yaratmak İçin Diğer Haberler
Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD) İnhalasyon Tedavileri Çalışma Grubu tarafından ‘İnhalasyon Tedavilerinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Programı’ gerçekleşti.
İnhalasyon Tedavilerinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı - Astım ve KOAH, hastalarının yarısı inhalasyon cihazını yanlış kullanıyor
İnhalasyon Tedavilerinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mecit Süerdem, 40 yaş üstü nüfusta, 7-8 kişiden birinde kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) olduğunu söyledi.
KOAH Derneği Başkanı Prof. Dr. Mecit Süerdem, Türkiye’de ilk 5 ölüm nedeni arasına giren hastalığın nedenini, “20 yıl boyunca günde bir paket sigara” olarak açıkladı.
Milliyet gazetesi sağlık köşesi yazarı Esra Öz, 18 kasım 2015 Dünya KOAH Günü nedeniyle Prof. Dr. Mecit Süerdem ile KOAH Hastalığı üzerine bir röportaj gerçekleştirdi.